Cheile Lăpușului sunt situate în județul Maramureș, în aval de localitatea Târgu Lăpuș, între localitățile Răzoare și Remetea Chioarului. Tabăra noastră se află la aprox. 1 km de la ieșirea din localitatea Răzoare, la intrarea în chei. Până la ieșirea din satul Răzoare este șosea rutieră, iar până la locul de campare este drum de țară. Accesul cu mașina este posibil până la ieșirea din sat, dar până în tabără accesul este dificil și nerecomandat. Până în comuna Răzoare se poate ajunge cu:

  • autobuzul, din Cluj, din autogara de lângă gara CFR, în jurul orei 15:20 spre Târgu Lăpuș. Se coboară în satul Răzoare, ultima stație înainte de Târgu Lăpuș; vezi Compania FANY;
  • trenul până în Gâlgău și de acolo cu o ocazie spre Târgu Lăpuș, până în comuna Răzoare (aprox. 24 km.);
  • cu un alt mijloc, până în Târgu Lăpuș și de acolo spre Gâlgău 5 kilometri, până în Răzoare.

în comuna Răzoare se coboară la băcănie. Se merge prin spatele băcăniei prin sat, se traversează podul peste râu, apoi de la biserică în stânga pe drumul principal, până la ieșirea din sat. (Cu mașina trebuie să mergeți până spre ieșirea din Răzoare înspre Tg. Lăpuș și imediat după podul rutier peste râu virați la stânga, apoi continuați pe drumul asfaltat până la ieșirea din sat.) La ieșirea din sat nu se merge pe drumul asfaltat care urcă (spre satul Groape), ci pe cel care merge pe lângă râu, prin fața carierei de piatră. Se mai merge aproximativ 20 min. în josul râului până la intrarea în defileu. Înainte să ajungeți la tabără veți mai urca un mic deal, deci tabăra nu va fi vizibilă decât după ce veți fi coborât dealul.

Ca măsură de siguranță, mai ales dacă veniți prima dată, notați sau salvați numerele de telefon ale organizatorilor în caz că aveți nevoie de indicații suplimentare sau pentru orice situație în care vă putem ajuta. Vedeți pagina de contact.